Information
Antal
Til 4 personer
Sådan gør du
Steg brystkødet på en pande i lidt olie ca. 5. min. på hver side.
Tag brystkødet af panden og lad det hvile.
Slå vagtelæggene ud på en pande, og steg dem som almindelige spejlæg.
Nu skal trøffelsovsen tilberedes. Start med at svitse skalotteløg og hvidløg i lidt olivenolie til de er gyldne.
Tilføj hvidvin og hønsefond, og kog det let op.
Tilføj trøffelpasta og smag til med salt og peber.
Tip Brug maizena hvis du ønsker en tykkere konsistens.
Nu skal der anrettes. Læg en bund af persille på en tallerken. Anret brystkødet ovenpå persillen og top af med et spejlæg efterfuldt af friskrevet trøffel. Sovsen kan både serveres ved siden af og ovenpå brystkødet, inden du anretter med spejlæg og trøffel.
Vild med vildt
Vi har talt med Michael Hjulmand, der deler sin passion for jagt, vildt og pivlækker mad på sin Instagram "Jægerfar". Sammen med ham guider vi dig til, hvordan du med hjælp af godt udstyr og lækre retter kan skabe uforglemmelige øjeblikke om bålet. Læs mere her