Et Femstjernet stjerneskud
Findes der noget bedre end et ægte stjerneskud med fisk, rejer, rogn og citron?
Det skulle da lige være en gourmetversion, hvor alle ingredienser har fået en femstjernet opgradering.
Må vi præsentere vores stjerneskud med pighvar, rødtunge, krebsehaler, ørredrogn, brioche og hjemmerørt sauce tatar.
Information
Antal
Til 4 personer
Sådan gør du
Start med at krydre 4 pighvarfileter med salt.
Hæld nu 2 dl hvidvin
og 2 dl hønsebouillon i en gryde, og damp fisken 3-4 min.
Fjern fileterne fra varmen, og dæk til med stanniol.
Vend nu de
4 andre rødtungefileter i hvedemel, pisket æg og til sidste pankorasp.
Steg dem i ca. 2-3 min på hver side i en blanding af olie og smør.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. Husk at smage til
med salt og peber.
Rist brødet i smør på panden, til det er sprødt
og lækkert.
Saml nu dit stjerneskud med salat, hvide asparges,
dampet fisk, sprød fisk, røget laks og krebsehaler.
Pynt med en
skefuld rogn, rigeligt med krebsehaler og en smule sauce tatar.