M Essens 1 2024 Side 28 Stjerneskud 02 1568X520px

Et Femstjernet stjerneskud

Findes der noget bedre end et ægte stjerneskud med fisk, rejer, rogn og citron?
Det skulle da lige være en gourmetversion, hvor alle ingredienser har fået en femstjernet opgradering.
Må vi præsentere vores stjerneskud med pighvar, rødtunge, krebsehaler, ørredrogn, brioche og hjemmerørt sauce tatar.

Information

Antal
Til 4 personer

Sådan gør du

Start med at krydre 4 pighvarfileter med salt.
Hæld nu 2 dl hvidvin og 2 dl hønsebouillon i en gryde, og damp fisken 3-4 min.
M 83421156761 54082608 Scanpan Sauteuse Techniq V02 500X500px
Fjern fileterne fra varmen, og dæk til med stanniol.
Vend nu de 4 andre rødtungefileter i hvedemel, pisket æg og til sidste pankorasp.
Steg dem i ca. 2-3 min på hver side i en blanding af olie og smør.
M 83421180827 6001002803 Scanpan Stegepande 28 Cm 500X500px
Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål. Husk at smage til med salt og peber.
Rist brødet i smør på panden, til det er sprødt og lækkert.
Saml nu dit stjerneskud med salat, hvide asparges, dampet fisk, sprød fisk, røget laks og krebsehaler.
Pynt med en skefuld rogn, rigeligt med krebsehaler og en smule sauce tatar.