Krondyr medaljoner
Er du også helt vild med vildt? Her er den perfekte guide til de lækreste medaljoner af krondyr og tilhørerende sauce. Servér med en god kartoffelmos, stegte svampe og lidt grønt for en himmelsk helhedsoplevelse.
Information
Sådan gør du
Varm en stegepande langsomt op, så den er godt varm.
Smør dine medaljoner ind i
olivenolie, salt og peber, og steg bøfferne
uden ekstra fedtstof, indtil de har en lækker
stegeskorpe på begge sider.
Regn med et minut på hver side.
Fjern nu panden fra
kogepladen, og smelt en god klat smør på panden. Tilsæt også gerne et fed hvidløg og
et par kviste rosmarin. Sæt panden tilbage
på kogepladen, skru ned på halv styrke og steg bøfferne, så de er rosa i midten–ca.
8-12 min.
Vend bøfferne ofte, og brug en
ske til at hælde smeltet smør over bøfferne
løbende.
Lav en sauce ved at koge panden af med
½ dl balsamico og tilsæt 4 dl piskefløde
samt rødvin efter smag. Kog saucen ned, indtil konsistensen er passende tyk. Smag
til med salt og peber, og server med en god
kartoffelmos, stegte svampe og lidt grønt.