Bromfiduser
Vidste du, at du kan lave dine egne skumfiduser med få ingredienser? Og endnu bedre, at du kan løfte smagen med friske brombær? Her får du opskriften på glade børn og anerkendende nik fra dine gæster.
Information
Sådan gør du
Kog brombær op i en gryde, og mos massen gennem en sigte
ned i en skål.
Tag 80 g af brombærpuréen fra, og bland det med glukosesirup og sukker i en gryde.
Varm blandingen op til 110° C, og hæld det tilbage i skålen med resten af brombærpuréen.
Tilføj opblødt husblas, og pisk ca. 10 min med elmixer.
Hæld massen ud på en bageplade, som du har drysset med en
1:1 blanding af flormelis og maizenamel
Drys gerne lidt over massen
også. Nu skal massen størkne natten over.
Dagen efter kan du skære
skumfiduserne ud i mundrette firkanter. Drys det hele med maizenaflormelis-
blandingen, og opbevar i en lufttæt beholder.