Kage smager godt. Det samme gør is. Så hvorfor ikke kombinere de to og skabe sommerens lækreste snack? Denne udgave henter inspiration fra den danske sommer, når vi blander de søde jordbær med den festlige kransekage.
Information
Sådan gør du - jordbæris
Start med at blende jordbær med sukker og limesaft
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker
Rør en blød flødeskum, og vend forsigtigt ud i æggemassen
Pisk æggehviderne stift, og rør jordbærmassen i
Frys på en ismaskine
Sådan gør du - kransekagebund
Mens isen fryser, kan du lave dine kransekagebunde. Du kan bruge en færdig kransekage masse, som du stikker ud til fine runde bunde i den størrelse, du ønsker. Du kan også bage kransekagen selv
Når kransekagerne er kølet, og isen er klar, er du klar til at samle elementerne
Læg en mundret klump is på en bagt kransekagebund, sæt "låget" på, og mas dem forsigtigt sammen. Sørg for, at isen går helt ud til kanten, så de får et smukt udtryk