Sommeris med hvid chokolade
Smagen af jordbær, rabarber og hindbær kombineret med sprød og sød hvid chokolade gør denne ispind til en favorit hos både børn og voksne.
Information
Antal
8-10 stk.
Sådan gør du
Skyl rabarber, og snit den fint. Kog rabarberen med jordbær og sukker i ca. 10 min. ved svag varme.
Sigt saften fra mosen, og blend saften sammen med piskefløde og letmælk. Smag til med citronsaft.
Giv massen en tur i ismaskinen, og fyld Classic formene med is, når den er klar. Husk en ispind. Lad isene fryse godt igennem et døgns tid.
Nu er du klar til at overtrække dine is. Fjern forsigtigt hver enkelt is fra formen, og dyp toppen eller hele isen i smeltet hvid chokolade.
Tip Pynt evt. med frysetørret hindbær, frysetørret rabarber og tørrede blomster.
Iskolde fristelser
Når temperaturen siger sommertøj og solbriller, er det tid til is. Og hvorfor ikke lave dem selv? Her er vores bud på sommerens lækreste isfristelser.