Bagte kartofler med pisket persillesmør
Nogle kartofler er bare født under en heldig stjerne. Vi har bedt airfryer-dronningen
Britt Andersen forkæle de velsmagende rodfrugter med varm luft og masser af kærlighed.
Information
Sådan gør du
Vask kartoflerne godt, og prik dem ovenpå med en gaffel.
Læg kartoflerne i airfryeren, og indstil den på 180° C
Giv kartoflerne 45-60 min afhængigt af størrelse, eller indtil de er møre
Hvis der er forskel på kartoflernes størrelse, kan
du med fordel give de store ca. 10 min, før du
lægger resten i airfryeren.
Hak persillen. Kom smør, yoghurt og olie i en skål, og pisk det luftigt med en elpisker.
Bland persillen i, og sæt persillesmørret på køl, indtil bagekartoflerne er færdige.
Skær et kryds i toppen af hver kartoffel,
og åbn kartoflen ved at trykke lidt på siderne.
Læg en god skefuld persillesmør i hver kartoffel.
Heldige kartofler
Nogle kartofler er bare født under en heldig stjerne. Vi har bedt airfryer-dronningen Britt Andersen forkæle de velsmagende rodfrugter med varm luft og masser af kærlighed.