Spicy butterboard
Butterboards er en af det største madtrends lige nu. Over hele verden er madbloggere gået i selvsving over de supersyndige anretninger, som kort sagt består rørt smør med et væld af toppings og smagsgivere. Når man første gang støder på konceptet, kan det virke lidt voldsomt med alt det smør på et sted. Men det er overraskende delikat, når man sidder omkring bordet og nyder smagen af hjemmebagt brød, krydret smør og lækkert tilbehør.
Spicy butter board med bagt hvidløg
Start med at skære toppen af et helt hvidløg. Drys med groft salt og dryp med rigeligt olie. Pak hvidløget ind i folie og bag i 40 min. Rør nu blødt smør sammen med lidt god havsalt. Påfør smørret på brættet i smukke hvirvler med en smørekniv. Tilføj dine toppings til smørret: hvidløg-chiliolie, bagte hvidløgsfed, hakkede cashewnødder, fint skåret skalotteløg og lidt grønne urter. Dryp med honning. Server med rustikt, groft brød og eventuelt et ekstra bagt hvidløg.