Haps Haps Haps
Drik snaps til fed mad
Det er ikke al slags snaps, der bør serveres iskold. Heller ikke selvom der er noget helt særligt ved at drikke snaps af et glas med dug på. De stærke, hvide snapse med en tydelig kommensmag tåler fint en tur i fryseren, mens de mildere, gyldne snapse helst skal nydes ved stuetemperatur.
Køl ikke altid snapsen ned
Det er ikke al slags snaps, der bør serveres iskold. Heller ikke selvom der er noget helt særligt ved at drikke snaps af et glas med dug på. De stærke, hvide snapse med en tydelig kommensmag tåler fint en tur i fryseren, mens de mildere, gyldne snapse helst skal nydes ved stuetemperatur.
Vælg de rigtige glas til snapsen
Akvavitter med høj intensitet i aromaen nydes bedst af de traditionelle spidse snapsglas, mens de gyldne akvavitter, der typisk er lidt svagere i smagen, passer bedst til de tulipanformede glas. Her kan snapsen nemlig slynges, så aromastofferne frigives.