Forestil dig at bide ned i en knasende, gylden bold af flødeost, avocado og sprød bacon. Man kan næsten smage lykken, der spreder sig i kroppen. Disse hapsere er perfekte som appetizers til festen.
Information
Antal
20 stk.
Sådan gør du
Steg 250 g bacon og lav det til krymmel.
Pisk 200 g flødeost et par minutter med elpisker.
Tilsæt 200 g revet cheddar, et hakket rødløg, hakket jalapeno efter smag, en teskefuld hvidløgssalt, lidt peber og en skefuld limesaft.
Bland det hele godt sammen. Tilsæt nu 1 stor avocado i tern. Mix det hele forsigtigt sammen og lad det hvile i en time.
Forbered i mellemtiden paneringen. Put 2 dl mel i en skål.
Pisk 2 dl kærnemælk og et æg i en anden skål.
I en tredje skål hælder du en god portion rasp.
Tag nu osteblandingen ud og lav små bolde, som du panerer og køler i fryseren en time.
Til sidst steger du boldene i rigeligt olie ved høj varme. Vend dem ofte.
Når de er gyldne, tager du dem ud og placerer på lidt fedtsugende papir.