Rejecocktail

Rejecocktailen omtales ofte som en 80’er ret, man faktisk gjorde den enkle forret sit indtog årtiet før. I denne version af klassikeren har vi opgraderet med guacamole, stenbiderrogn og friske, danske asparges. En lækker sommerret, du kan lave på et øjeblik.

M Essens 2 2023 Side 27 Rejecocktail

Information

Antal
1 person

Sådan gør du

Mos avocado sammen med lidt limesaft, græsk yoghurt, finthakket rødløg, salt og peber. Strukturen må gerne være lidt grov.
Bland dem med stykker af dampede grønne asparges, ca. 3-5 stk.
Anret guacamolen i et smukt glas. Top med lidt fintsnittet romainesalat, rejer, en hakket grøn asparges og Thousand Island dressing
Tip Bland creme fraiche, tomatpasta, mayo, ketchup, hvidløgspulver, citronsaft, paprika, salt og peber med lidt engelsk sauce og citronsaft - så har du en skøn hjemmelavet Thousand Island dressing.
Pynt med frisk dild, en skive agurk, en skive citron og en stor teskefuld stenbiderrogn.

Retromad

Hvem skulle have troet, at maskeret blomkål, fløderand, grydekylling og rejecocktail skulle komme på mode igen? Her får du vores take på klassiske 70’er-retter, der smager mindst lige så godt i dag.