Rugbrødstartelet
med røget laksemousse
Information
Antal
4 personer
Tarteletterne
Bland alle ingredienserne
sammen i en foodprocessor,
indtil det bliver til en ensartet masse.
Pres forsigtigt rugbrødsdejen ud i
formene.
Bag ved 180° C i ca. 25 min,
eller indtil tarteletterne er sprøde.
Tag dem ud af formene og lad dem
køle af på en bagerist.
Fyldet
Bland varmrøget laks, creme
fraiche, mayonnaise, bladselleri, rødløg,
purløg, citronskal og citronsaft
sammen, indtil det bliver til en ensartet
mousse. Smag til med salt og peber.
Servering
Server laksemoussen i rugbrødstarteletterne
og pynt med dild, purløg
og en skive citron.
Tip Tarteletter er det ultimative
våben i kampen mod madspild.
Skallen er perfekt som fartøj for
alle dine rester, uanset om det
hønsekød, oksekød, fisk
eller grøntssagsrester.
Lækre tarteletter i nye klæder
Vi kender og elsker alle den klassiske tartelet med høns i asparges, men hvorfor lade sig begrænse
til én slags tartelet, når verden nu bugner af spændende smage og ingredienser?
Her får du 3 tarteletter med et twist, som dine julefrokostgæster vil elske.