KK ESSENS 3 2023 Rugbroedstartelet 1568X520px

Rugbrødstartelet

med røget laksemousse

Information

Antal
4 personer

Tarteletterne

Bland alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, indtil det bliver til en ensartet masse.
Pres forsigtigt rugbrødsdejen ud i formene.
Bag ved 180° C i ca. 25 min, eller indtil tarteletterne er sprøde.
Tag dem ud af formene og lad dem køle af på en bagerist.

Fyldet

Bland varmrøget laks, creme fraiche, mayonnaise, bladselleri, rødløg, purløg, citronskal og citronsaft sammen, indtil det bliver til en ensartet mousse. Smag til med salt og peber.

Servering

Server laksemoussen i rugbrødstarteletterne og pynt med dild, purløg og en skive citron.
Tip Tarteletter er det ultimative våben i kampen mod madspild. Skallen er perfekt som fartøj for alle dine rester, uanset om det hønsekød, oksekød, fisk eller grøntssagsrester.

Lækre tarteletter i nye klæder

Vi kender og elsker alle den klassiske tartelet med høns i asparges, men hvorfor lade sig begrænse
til én slags tartelet, når verden nu bugner af spændende smage og ingredienser?
Her får du 3 tarteletter med et twist, som dine julefrokostgæster vil elske.