KK ESSENS 3 2023 Tartelet Filodej 1568X520px

Tartelet

af filodej med rørt
rødbedetatar og estragon

Information

Antal
6 stk.

Sådan gør du

Skær 4 ark filodej i 6 stykker hver. Pensl hvert stykke med smeltet smør.
Placér 4 stykker i hver muffinform, så de danner små 'kurve'.
Bag dem i ovnen i cirka 8-10 min ved 180° C eller indtil de er sprøde og gyldne.
I mellemtiden hakkes de kogte rødbeder i små fine tern. Skalotteløg, kapers og cornichoner hakkes fint og blandes sammen med rødbederne.
Vend revet citronskal, citronsaft og olivenolie i blandingen. Smag til med lidt frisk estragon, salt og friskkværnet sort peber.
Rør revet peberrod og mayonnaise sammen, og smag til med salt.

Servering

Fyld hver tartelet med rødbedetartar og top det med lidt peberrodsmayonnaise. Pynt med ekstra revet peberrod og frisk estragon, og server straks!

Lækre tarteletter i nye klæder

Vi kender og elsker alle den klassiske tartelet med høns i asparges, men hvorfor lade sig begrænse
til én slags tartelet, når verden nu bugner af spændende smage og ingredienser?
Her får du 3 tarteletter med et twist, som dine julefrokostgæster vil elske.