Tartelet
af filodej med rørt
rødbedetatar og estragon
Information
Antal
6 stk.
Sådan gør du
Skær 4 ark filodej i 6 stykker hver. Pensl hvert
stykke med smeltet smør.
Placér 4 stykker i hver
muffinform, så de danner små 'kurve'.
Bag dem
i ovnen i cirka 8-10 min ved 180° C eller indtil de
er sprøde og gyldne.
I mellemtiden hakkes de kogte rødbeder i små
fine tern. Skalotteløg, kapers og cornichoner hakkes
fint og blandes sammen med rødbederne.
Vend revet citronskal, citronsaft og olivenolie
i blandingen. Smag til med lidt frisk estragon,
salt og friskkværnet sort peber.
Rør revet peberrod og mayonnaise sammen,
og smag til med salt.
Servering
Fyld hver tartelet med rødbedetartar og top det
med lidt peberrodsmayonnaise. Pynt med ekstra
revet peberrod og frisk estragon, og server straks!
Lækre tarteletter i nye klæder
Vi kender og elsker alle den klassiske tartelet med høns i asparges, men hvorfor lade sig begrænse
til én slags tartelet, når verden nu bugner af spændende smage og ingredienser?
Her får du 3 tarteletter med et twist, som dine julefrokostgæster vil elske.