Kokos chicken tenders

KK ESSENS 3 2023 Madglas Kokus Chicken Tenders 1568X520px

Sprøde, søde, spicy. What’s not to like? Chicken tenders har taget internettet med storm, og denne chili-kokosvariant lever op til
hypen. 

Information

Antal
4 serveringer

Sådan gør du

Find 4 dybe tallerkner frem.
I den første blander du 1½ dl mel, 1 tsk. chili- pulver, salt og peber. I den anden pisker du 2 æg med 2 spsk. mælk. Den tredje fylder du med 2 dl tørret kokos og den sidste med 2 dl panko-rasp.
Dyp strimler af kyllingebryst i de 4 tallerkner. Start med nummer 1 og fortsæt derned af.
Frituresteg strimlerne 2-3 min i en højsidet pande med 2 cm olie, der simrer ved medium varme. Undgå at stege for mange ad gangen.
Tip Foretrækker du en mere fedtfattig version, kan du også bage strimlerne ca. 15 min i ovn eller airfryer ved 200º C.
Tag strimlerne af, når de er gyldne og lækre, og lad dem dryppe af på en rist med køkkenrulle under.
Drys med havsalt og server med sød chilisauce.

Udforsk flere opskrifter med kokos