Sprøde, søde, spicy. What’s not to like? Chicken tenders har taget internettet med storm, og denne chili-kokosvariant lever op til hypen.
Information
Antal
4 serveringer
Sådan gør du
Find 4 dybe tallerkner frem.
I den første blander du 1½ dl mel, 1 tsk. chili-
pulver, salt og peber. I den anden pisker du 2 æg med 2 spsk. mælk. Den tredje fylder du med 2 dl tørret kokos og den sidste med 2 dl panko-rasp.
Dyp strimler af kyllingebryst i de 4 tallerkner. Start med nummer 1 og fortsæt derned af.
Frituresteg strimlerne 2-3 min i en højsidet pande med 2 cm olie, der simrer ved medium varme. Undgå at stege for mange ad gangen.
Tip Foretrækker du en mere fedtfattig version, kan du
også bage strimlerne ca.
15 min i ovn eller airfryer ved 200º C.
Tag strimlerne af, når de er gyldne og lækre, og lad
dem dryppe af på en rist med køkkenrulle under.