Selvgjort er velgjort
Mange taber pusten, når de tænker på at skulle lave pasta fra
bunden. Men det er ganske uden grund. Det er hverken svært
eller synderligt tidskrævende, og resultatet bliver utrolig lækkert.
Bevares, det tager længere tid end at åbne en pose færdigkøbt,
men processen med at ælte, forme og tilberede pasta som en
ægte italiener er til gengæld meget sjovere. Og faktisk ret
afstressende, hvis du spørger os.
For at lave frisk pasta har du kun brug for tre ingredienser, nemlig
æg, mel og lidt salt, og du kan lave det i hånden. Meeeen… vi anbefaler
nu, at du anskaffer dig en god pastamaskine, som kan hjælpe
med både udrulning og udskæring af din pastadej. Det store spørgsmål
er selvfølgelig: Smager den hjemmelavede bedre end den
færdigkøbte? Vi siger klart ja, og vi har nok de fleste italieneres
opbakning. Men hvorfor ikke prøve det selv?