Vegetarisk rød karry
En fyldig og mættende curry pakket med grøntsager og bælgefrugter. Autentisk og rig i smagen, med en blød og cremet finish. Server den med kogte jasminris, lidt hakkede peanuts og friske forårsløg.
Information
Sådan gør du
Varm en gryde op ved middel varme, og steg løg, peberfrugt og blomkål i en sjat olie i 3-4 minutter. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg, ingefær, kikærter og edamamebønner og varm det med i et par minutter.
Tilsæt tomatkoncentrat og karrypasta, vend det rundt i retten og steg med et minuts tid.
Hæld kokosmælken over, tilsæt limeblade, og lad retten simre ved svag-middel varme i ca. 10-15 minutter. Blomkålen skal være mør, men stadig have et godt bid.
Smag retten til med fiskesauce, friskpresset limesaft, salt og friskkværnet peber.
Server med kogte ris, hakkede peanuts og evt. frisk koriander, forårsløg eller lignende.