Appelsinsuppe
Appelsinsuppe kan nydes varm eller kold, men denne variant skal serveres iskold med en god skefuld hjemmelavet sorbet. Du kan også med fordel tilføje en skefuld vaniljeis for at give en ekstra blød smagsoplevelse.
Information
Sådan gør du
Tag appelsinsaften, og pisk den sammen med flormelissen.
Kog suppen op, smag eventuelt til med lidt Grand Marnier, og jævn med
maizena. Lad suppen køle ned.
Bland let optøet vaniljeis med hakket mørk chokolade og revet appelsinskal
efter smag, og lad det fryse igen.
Server suppen med en kugle choko-vaniljeis,
og eventuelt nogle appelsinfileter eller blåbær.
Sød suppe
Frugtgrød og frugtsuppe er smagen af fordums somre, hvor solen altid stod højt på himlen, græsset var knasende tørt, og ferien føltes uendelig.
Vi har taget den 'nystalgiske' sommerhat på og udviklet 3 lækre traditionelle opskrifter med et instagramvenligt twist af nutiden.