Stikkelsbærsuppe med mascarpone og pistaciekrokant
Hvis du har en bunke stikkelsbær, du ikke ved, hvad du skal stille
op med, kan vi kun anbefale denne lette og lækre sommerdessert.
Her kommer de søde og syrlige bær virkelig til sin ret.
Information
Suppe
Hæld de grønne stikkelsbær i en gryde sammen med vand, sukker og en flækket vaniljestang.
Lad det koge
op og simre 10-12 min. Fjern vaniljestangen, blend bærrene, og mos
dem gennem en sigte ned i en skål.
Hæld suppen tilbage i gryden,
og kog videre, indtil du er tilfreds med konsistensen.
Jævn eventuelt
med lidt maizena udrørt i vand. Lad suppen køle ned, og anret med
en skefuld mascarpone og en håndfuld mandelkrokant.
Pistaciekrokant
Start med at hakke pistacienødderne og riste dem på panden.
Tilsæt et honning, rør rundt, mens det bruser af, og lad det hele tørre på et stykke bagepapir.
Hak det her efter groft.
Sød suppe
Frugtgrød og frugtsuppe er smagen af fordums somre, hvor solen altid stod højt på himlen, græsset var knasende tørt, og ferien føltes uendelig.
Vi har taget den 'nystalgiske' sommerhat på og udviklet 3 lækre traditionelle opskrifter med et instagramvenligt twist af nutiden.