InformationSådan gør du 1 Skyl og kog linserne i ca. 20-25 min. 2 Hæld vandet fra. 3 Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn. 4 Find ovnfast fad frem. Bred linserne ud på en bradepande med bagepapir og rist dem i ovnen i 10. min, til de er gyldne. 5 Lad dem køle af. 6 Skær smørret i tern og smuldr det med sukker og mel. 7 Bland herefter havregryn, vaniljepulver og kanel i. 8 Stil dejen på køl i 30 min. 9 Skær æbler i tern og hak nødderne. 10 Fordel først ca. 1/3 af dejen i klumper på den varme pande og læg herefter æbler og bær ovenpå. 11 Bland 2/3 af nødderne og 2/3 af linserne med den resterende dej og læg ovenpå æbler og bær. 12 Sæt stegepanden i ovnen i ca. 45 min., indtil din crumble har fået en gylden og sprød overflade. 13 Vend den resterende 1/3 hasselnødder og linser med 1 tsk honning og drys på toppen. Tip Du kan bruge en støbejernspande i stedet for et ovnfast fad. Den skal så dog stilles i den kolde ovn og varmes op sammen med ovnen.