Isvaffel cupcakes
Gammeldags isvafler med masser af lækker guf er et sommerminde, de fleste kan relatere til. Her har Julie Sejersbøl forklædt sine lækre makron-cupcakes som netop gammeldags isvafler og pyntet med både spiselige blomster og vingummi-kirsebær for at få det helt rigtige look.
Information
Sådan gør du
Æg og sukker piskes lyst og luftigt. Tilsæt de 75g smeltede smør og mel og bland godt.
Tilsæt
makroner og chokolade og rør sammen.
Fordel dejen i muffinsformen og placer en
vaffel i hver form.
Bag cupcakes ved 190 grader i 10-12 minutter.
Dejen skal være lidt blød, da det
stivner, når temperaturen falder.
Det sidste bløde smør og flormelis piskes i mindst 10 minutter, indtil det er hvidt og luftigt.
Herefter fordeles smørcremen i tre skåle, som hver farves en farve efter ønske.
De tre farver spredes ud ved siden af hinanden på en plastikpose, rulles sammen, og
kommes i en sprøjtepose med tyl.
Lav et hul i hver cupcake, og fyld med hindbærmarmelade, og pynt herefter smørcreme og den ønskede pynt.
Smukke sommerkager
Havefest, reception, bryllup eller barnedåb? Der er ikke noget, der kan
markere en festlig lejlighed, som en smukt opsmurt og sirligt pyntet kage.
Her får du yderlig tre kreative bud på sommerens sødeste mesterværker.