Information
Antal
4 personer
Tilberedning
35 min.
Fremgangsmåde
Begynd med linserne med citron; Kom linserne i en kasserolle sammen med vand, laurbærblad og citronskal. Bring linserne i kog, og kog dem i 20 minutter til de er møre. Hæld vandet fra, smag linserne til med salt og peber, og lad dem køle af, mens de øvrige ingredienser gøres klar.
Lav citronvinaigretten mens linserne koger; Kom alle ingredienserne i en blender, og blend sammen til en ensartet dressing. Smag til med salt og peber.
Klargør herefter de resterende ingredienser til salaten; Blancher bønnerne, halver cherrytomaterne, skær radiserne i skiver, halver artiskokhjernen.
Saml salaten ved at vende linserne i 2 spsk. citronvinaigrette. Vend herefter bønner, cherrytomater, salatblade, radiser og soltørrede tomater i salaten.
Hæld salaten i en serveringsskål, og pynt med oliven, saltede mandler, artiskokhjerter og bredbladet persille.
Bon appetit.
35 minutter i køkkenet med Pillivuyt
Pillivuyt er ægte fransk porcelæn, som hovedsageligt bliver produceret med afsæt i gamle håndværksmæssige traditioner. Vi indbyder til let og lækkert sommermad med Pillivuyt. Kom med i køkkenet, hvor vi laver mad på kun 35 minutter.