Ahh… Duften er 70’erne med et moderne touch. Grillet brie er en klassiker, og så smager den syndigt godt som tilbehør til din grillmenu. Her har vi kontrasteret den fede ostesmag med den skarpe eddikesmag fra balsamicoen
Information
Sådan gør du
Fordel cherrytomater, olivenolie, hvidløg,
lidt hakket frisk rosmarin og lidt havsalt på en alu-grillbakke
Grill ved
indirekte varme i 10-12 min
Imens tomaterne hygger sig, pensler du
en hel brie med olie og griller den 2-3 min. på hver side
Der skal gerne
opstå nogle smukke grillstriber, og hvis du er lidt fremme i skoene, kan du rotere osten 90 grader halvvejs igennem processen og lave grilltern
Når osten er klar, anretter du den på et fad, fordeler tomater over og pynter med nogle striber tyk balsamicoglaze
Husk lidt salt og friskkværnet peber
Flere idéer til grillen
Fuldend din grillmiddag med lækkert og indbydende tilbehør, som tager menuen til et højere niveau.