Social dining: Delemad for hyggens skyld

Mad har altid været forbundet med hygge og gode stunder. Det er sådan set ikke noget nyt. Så hvad dækker konceptet "social dining" egentlig over? Vi dykker ned i konceptet og giver nogle bud på retter, som kan serveres som delemad.
Du kan servere næsten hvad som helst til dit social-dining-arrangement. Så længe maden kan deles, hapses og nydes i fællesskab. Kig f.eks. til det spanske køkken for inspiration.
Du har sikkert set restauranter slå sig op på at levere ”social dining” oplevelser. Eller måske har du hørt udtrykket blive slynget rundt af madentusiaster på sociale medier. I løbet af de sidste år har konceptet for alvor fået tag i den danske madscene, ja, faktisk i en sådan grad, at det nærmest er blevet synonym med gode madoplevelser i godt selskab. Men hvad er social dining egentlig for en størrelse – og hvorfor er det blevet så populært? Lad os se nærmere på sagen.
Et uformelt udtryk, masser af plads til store armbevægelser og fyldte
fade med alle dine delemads-favoritter. Så har du opskriften på det
perfekte social dining-hyggearrangement.