En tapas-klassiker, som er let at anrette i skåle og sende rundt om bordet, mens snakken går og rødvinen får ben at gå på.
Delemad for hyggens skyld
Mad har altid været forbundet med hygge og gode stunder. Det er sådan set ikke noget nyt. Så hvad dækker konceptet "social dining" egentlig over? Vi dykker ned i konceptet og giver nogle bud på retter, som kan serveres som delemad.
Du kan servere næsten hvad som helst til dit social-dining-arrangement. Så længe maden kan deles, hapses og nydes i fællesskab. Kig f.eks. til det spanske køkken for inspiration.
Information
Sådan gør du
Rens og pil en bunke rå tigerrejer
Varm friskhakket chili, smør, god olivenolie og hvidlæg i en gryde, og tilsæt herefter salt og peber
Lad det hygge sig i 15 min
Læg rejerne i et fad, hæld chili-hvidløgsblandingen over, og bag det hele ved 200°C i 8-10 minutter
Drys med frisk persille, og servér rygende varmt