Lad det simre

Findes der noget bedre end en simreret, der bobler løs i gryden i timevis, mens kødet mørnes, og duften breder sig i hele hjemmet? Det tror vi ikke, så derfor har vi bedt Dianna Brinch om at dele ud af sine bedste opskrifter på smagfulde simreretter til den kolde årstid.

IMG 4399 550X700

 

 

 

Braiseret nakkefilet med hvidvin og svampe

"En skøn simregryde der emmer af efterår og vinter. Et mix af svampe skaber den perfekte base i denne ret med mør og saftig nakkefilet, porre, hvidvin og fløde. En ret du med fordel kan servere for dine gæster." - Dianna Brinch

Hvem er Dianna Brinch?

Dianna Brinch er en dansk opskriftudvikler og madentusiast, der står bag den populære madblog @Gourministeriet, som er blandt Danmarks største og mest anerkendte madblogs.

Hun er kendt for at skabe indbydende og velsmagende opskrifter, der inspirerer mange til at lave lækker mad i hverdagen. 

I april udgav hun sin første kogebog, "Gourministeriets Favoritter", som samler nogle af hendes mest populære opskrifter og personlige favoritter. 

 

Dianna Pressefoto 500X700