Information
Antal
Til 2 personer
Sådan gør du
Start med at lave din salsa verde ved at skære hvidløgsfed i små tern. Ansjoser, kapers, persille og basilikumblade hakkes groft. Bland alle ingredienser sammen i en morter og knus dem mens du tilføjer olivenolie til der opnås den ønskede konsistens. Tilføj citronsaft og det er klar til servering. Kan med fordel laves i forvejen og sættes på køl.
Brun din filet af i smør på en varm pande.
Tilføj hvidløg i hele fed på panden under stegningen, det giver masser af smag.
Skær fileten på langs og fyld den med timian og hakket hvidløg. Pak fileten ind i parmaskine og læg den på et fad, som sættes ind i en ovn eller bålovn, i ca. 20-30 min. Lad den hvile i mindst 10 min alt efter størrelse.
Tilføj godt med olie i den varme wok. Tilføj forkogte kartofler og groft hakkede forårsløg.
Når kartoflerne begynder at tage farve tilføjes hakket grønkål.
Dyrefileten anrettes og salsa verde tilføjes ovenpå. Pynt med friske ribs.
Vild med vildt
Vi har talt med Michael Hjulmand, der deler sin passion for jagt, vildt og pivlækker mad på sin Instagram "Jægerfar". Sammen med ham guider vi dig til, hvordan du med hjælp af godt udstyr og lækre retter kan skabe uforglemmelige øjeblikke om bålet. Læs mere her