Springform
26 resultater
Springforme i flere størrelser og høj kvalitet
Springformen er uundværlig i det søde køkken og designet gør det nemt at få kagen til at slippe formen. Gå på opdagelse i vores store udvalg af springforme i god kvalitet her, og find lige den størrelse, der passer til dine behov.
Hvad er en springform?
En springform er en bageform, som normalt består af to dele: en cirkulær bund og en justerbar ring, der kan låses omkring bunden.
Den justerbare ring gør, at du let kan frigøre springformens ring og få kagen ud i et stykke ude at ødelægge den, når den er færdigbagt. Det funktionelle design gør den derfor også til en populær form i det søde køkken.
Springforme i flere former og størrelser
Klassiske springforme er runde, men du kan også få en hjerteformet springform, som kan bruges til at bage unikke kager. Formene findes i forskellige materialer som eksempelvis stål, aluminium og i udgaver med non-stick-belægning.
Springformene kommer i flere størrelser og fås med en diameter på alt fra 12 centimeter til 26 centimeter. Du kan derfor finde en form, der matcher dine behov, uanset om du skal bage en lille kage til eftermiddagskaffen eller en stor kage til mange mennesker.
Hvad bruger man springforme til?
Springformen er ideel at bruge i det søde køkken, og du kan blandt andet bruge den til at bage alt fra chokoladekager til gulerodskager og cheesecakes.
Derudover er det også oplagt at bruge en springform, hvis du skal bage dessert- eller lagkagebunde. På den måde sikrer du nemlig, at alle bunde får den samme størrelse, og med springformens smarte funktion kan du nemt få kagebunden ud af formen.
Få inspiration til kager og sødt bagværk
Hvordan beklæder man en springform?
Vil du beklæde din springform med bagepapir, kan du starte med at klippe et rundt stykke papir ud, som passer til bunden af formen. Klip nu et langt bånd af bagepapir, der gerne må være lidt højere end siderne af formen. Placer dette bånd på indersiden langs formens sider, så det stikker op over kanten. Det gør, at dejen ikke klistrer fast til siderne.
For at du sikrer, at bagepapiret på siderne bliver på plads, mens du hælder dejen i formen, kan du bruge lidt smør eller olie til at ”lime” papiret fast til formens sider.
Få hjælp og vejledning i butikken
Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvilken springform du skal vælge? Du er altid mere end velkommen til at besøge din lokale Kop & Kande. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan finde den rigtige springform.