Stegetermometer
21 resultater
Udvalg af stegetermometre til gode priser
Et stegetermometer er en fantastisk hjælper i køkkenet, når du skal tilberede et saftigt og mørt stykke kød. Det nyttige køkkenredskab findes i forskellige udgaver, men fælles for dem er, at de gør det nemmere for dig at ramme den perfekte tilberedning.
Her på siden kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af stegetermometre fra mærker som Aldente, Eva Solo, Patisse, Steak Champ og Westmark. Du kan også læse mere om de forskellige muligheder, du har, når du skal vælge dit stegetermometer.
Tre typer stegetermometre: Manuelt, digitalt og trådløst
Et stegetermometer fås i tre udgaver: Manuelt, digitalt eller trådløst. Hvilken type, der er bedst, afhænger af dine præferencer, da de hver især har sine fordele.
Der kan være en vis nostalgi og charme forbundet med et manuelt stegetermometer, hvor du selv aflæser temperaturen på måleren, mens de digitale og trådløse stegetermometre til gengæld er nemme at bruge og aflæse.
Se hele udvalget til grill og grilltilbehør
Hvordan virker et trådløst stegetermometer?
Det trådløse stegetermometer har de samme funktioner som det digitale, men er udstyret med bluetooth, så du nemt kan koble stegetermometret til din telefon.
På den måde kan du holde øje med kødets temperatur, og du er derfor ikke begrænset af at skulle opholde dig tæt på ovnen eller grillen.
Få tips til brug af stegetermometer
Hvad skal stegetermometret stå på?
Forskellige slags kød og udskæringer skal ramme forskellige kernetemperaturer, før de er perfekt tilberedt.
Oksemørbrad har eksempelvis nået en medium-tilberedning, når stegetermometret viser 57 grader, mens både en flæskesteg og svinemørbrad skal have en kernetemperatur på 65 grader. Til sammenligning skal en andesteg og kylling op og ramme 75 grader.
Når du arbejder med hakket kød, er det vigtigt, at du altid gennemsteger det, uanset om der er tale om oksekød eller svinekød. Her skal stegetermometret stå på 80 grader – så er du sikker på, at alle bakterier er uskadeliggjorte.
Hvor skal stegetermometer sidde i en and?
Som tommelfingerregel skal stegetermometret altid sidde i den tykkeste del af kødet, uanset hvilken slags kød du tilbereder. På anden er det tykkeste sted brystkødet. Når du stikker stegetermometret ind, skal du sikre, at nålen ikke rører ved knoglerne, da det kan forstyrre målingen.
Få vejledning i vores butikker
Er du i tvivl om, hvilket stegetermometer du skal vælge, eller har du spørgsmål, du ønsker besvaret, er du altid mere end velkommen til at besøge din lokale Kop & Kande. Her står vores faguddannede personale klar til at hjælpe, så du finder det stegetermometer, som passer til dine behov.